Home » Projects » Academics » Bentley University Campus Entry Plaza

Client

Bentley University

Location

Waltham, Massachusetts

Status

Completed 2013

Type:

Bentley University Campus Entry Plaza

Working with the University, Warner Larson developed a completely new entry plaza to visually integrate and improve the arrival landscape. The site design removes parking from the iconic campus view, and creates a primary gathering space with upgraded paving materials. New walkways connect the parking to the campus core and fieldstone walls and teak benches offer various opportunities for seating. The overall materials selection was developed to complement the existing visual appeal of the campus, and establish an integrated palette for future projects. The new entry plaza design creates a more pleasing space that works to improve first impressions, and that will comfortably accommodate both small and large gatherings.